KONYA / SEYDİŞEHİR - Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Sevgili Öğrencilerimiz,

Aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak ulaşacağınız dosyada belirtilen  gün ve saatlerde öğretmenlerimiz ile birebir soru çözümlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Belirtilen gün ve saatler dışında öğretmenlerimiz ya derste olacak ya da dersi olmadığı için okulda bulunmayacaktır.

İlginiz için teşekkür ederiz.

"HEDEF ÜNİVERSİTE"

Sayın Velilerimiz,

Öğrencinizden ders öğretmenlerinin isim soy isimlerini öğrenerek aşağıdaki bağlantı ile ulaşacağınız dosyada belirtilen gün ve saatlerde öğretmen veli görüşmelerini gerçekleştirebilirsiniz. Belirtilen gün ve saatler dışında öğretmenlerimiz ya derste olacak ya da dersi olmadığı için okulda bulunmayacaktır.

İlginiz için teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda U düzenine uygun ve ses sistemi olan Kur'an Okuma Odası oluşturuldu. Okuma odası hat sanatı eserleriyle donatıldı.

Eyl

2022 2023 Eğitim Öğretim Yılı Yeni Ders Programımız yayınlanmıştır. Aşağıdaki linkten programa ulaşabilirsiniz.