T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SEYDİŞEHİR - Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Okulumuz SEYDİŞEHİR AİHL PROJE BAŞARILARI İLE TV’DE YER ALDI

Okulumuz SEYDİŞEHİR AİHL PROJE BAŞARILARI İLE TV’DE YER ALDI

 

“Ülkem İçin Ben de Varım” Programı 29. Bölüm

https://youtu.be/qIGtD1BAjk4?si=Yy9WClFC4M9JtDxu

 

TEKNOFEST başarıları ile daha önce TRT EBA’da yer alan okulumuz Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrenci ve öğretmenleri bu hafta da SOSYALFEST başarıları ile TRT Diyanet TV’de yer aldılar. Projeleri ile ülke çapında bir çok başarıya imza atan, defalarca finale kalan ve derece elde eden Seydişehirli öğrenciler bilim ve teknolojide Türkiye’nin hızla gelişmesi için  “Ülkem İçin Ben de Varım” dediler. 

 

Okulumuz Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunu, okulun proje başarılarını ve öğrencilerin Türkiye birinciliğini konu alan,  28 Nisan Pazar günü saat 20.30’da Diyanet TV’de yayınlanan “Ülkem İçin Ben de Varım” programı Seydişehirli vatandaşların takdirini kazandı. Ülke çapında izlenebilen program Seydişehir’in tanınırlığına da katkı sağlamış oldu.

 

TÜBİTAK, TEKNOFEST, SOSYALFEST ve benzeri projeler yaparak hem kendini hem de okuldaki öğrenme kültürünü geliştiren öğrenciler bu şekilde okulu daha çok sevdiklerini ve akademik başarılarının da arttığını vurguladılar. 

 

Türkiye birincisi olan okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin oluşturduğu  “Gelişen ve Geliştiren Okul Modeli”ni konu alan “Ülkem İçin Ben de Varım” programını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. 

 

“Ülkem İçin Ben de Varım” Programı 29. Bölüm

https://youtu.be/qIGtD1BAjk4?si=Yy9WClFC4M9JtDxu

 

 

01-05-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.05.2024 - Güncelleme: 01.05.2024 13:55 - Görüntülenme: 24
  Beğen | 0  kişi beğendi