KONYA / SEYDİŞEHİR - Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024

Şbt

Din Öğretiminden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Mahmut ZENGİN başkanlığında il Rehberlik Koordinatörü ve İmam Hatip okullarında görev yapan Hedef YKS koordinatörleri toplantısına katılım sağlandı.

Şbt

Öğrencilerimize örgün eğitim ile hedeflerine ulaşmanın kolaylığı hakkında afiş,broşür çalışmaları yapıldı.

Şbt

MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi’nin) Tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Şbt

YKS sınavına hazırlanan öğrencilerimize Okulumuz rehber öğretmeni tarafından; Etkili Ders Çalışma Yöntemleri, Etkili Motivasyon konularında Seminerler düzenlendi.

Şbt

Rehberlik Servisiyle işbirliği halinde, Mesleki rehberlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Şbt

Sınıf rehber öğretmenlerimiz ve okul rehberlik servisince velilerimiz ile  gerçekleştirilen toplantılarda okulumuzda gerçekleştirilen deneme  sınavlarının analizleri ve bilgilendirmesi yapıldı.

SEYDİŞEHİR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2023/2024 DENEME TAKVİMİ

“HEDEF YKS 2024 ÜNİVERSİTE HAZIRLIK PROGRAMI” Kapsamında Deneme Sınavlarımız

“HEDEF YKS 2024 ÜNİVERSİTE HAZIRLIK PROGRAMI” ile İlgili Afiş ve Broşürlerimiz

Kas

ÜNİVERSİTEYE DOĞRU HEDEF 2024 PROJESİ kapsamında 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize Seminerler düzenlendi.

Kas

Okulumuz Hedef YKS 2024 Projesi kapsamında Okulumuz rehber öğretmeni Merve ÇİĞDEM tarafından  öğretmen, öğrenci ve velilerimize yönelik üniversite hazırlık programının tanıtımı yapıldı.

Ekm

ÜNİVERSİTEYE DOĞRU HEDEF 2024 PROJESİ kapsamında okulumuzun HEDEF 2024 YKS ÜNİVERSİTE HAZIRLIK PROGRAMI YILLIK EYLEM PLANI HAZIRLANMIŞTIR.