KONYA / SEYDİŞEHİR - Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi

BAŞARILI ÖRNEKLER SERGİSİNE KATILDIK

Okulumuz öğrencilerinin HEZARFENOĞULLARI İHA takımı başta olmak üzere bir çok takımla TEKNOFEST'e katılma ve finallerde yer ala gibi başarılarından ötürü okulumuz Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen "Başarılı Örnekler Sergisine " davet edildi. İmam hatiplerin kuruluş yıldönümünde Ankara'da düzenenen program ve sergiye okulumuz adına HEZARFENOĞULLARI İHA takımı özgün insansız hava araçları tasarımları ile katıldı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin,  Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Din Öğretimi Genel Müdürü Ahmet İşleyen, Ar-Ge ve Projeler Daire Başkanı Uğur TECİR ve milletvekillerinin katıldığı sergide öğrencilerimizin proje ve insansız hava araçları büyük ilgi gördü.

Yayın: 10.11.2023 - Güncelleme: 10.11.2023 11:11 - Görüntülenme: 86